Hinnasto

Tutustu Palkkaonlinen palveluihin ja hinnoitteluun tämän sivun kautta. Tarjoamme läpinäkyvää tietoa palveluidemme hinnoittelusta ja eri pakettien ominaisuuksista. Meidän tavoitteemme on tarjota joustavia ja kustannustehokkaita ratkaisuja, jotka vastaavat sekä kevytyrittäjien että yritysten tarpeisiin.

0€ / kk

Vain 5% laskutuspalkkio!

Hinnasto

Laskutuspalkkiomme on 5% nostamastasi palkasta. Palkkio peritään vasta palkkaa nostettaessa.

/kuukausi
0

Pikapalkka – nopeutettu maksaminen

Kun teet nostopyynnön arkipäivänä ennen klo 15:00, niin saat rahan tilillesi jo samana päivänä. Pikapalkkaveloitus on 4 % laskusi summasta.

Ennakkopalkka – maksu ennen laskun eräpäivää

Maksu tekijälle ennen laskun eräpäivää. Ennakkopalkkaveloitus on 5 % laskusi summasta.

Palkkaonline

Ammattilaisten työn myyminen ja ostaminen helpoksi

PalkkaOnlinen palveluun liittyminen ja laskuttaminen on ilmaista
Palveluumme sisältyy laskutusohjelman lisäksi kaikille käyttäjille vakuutusturva. Lisäksi jokainen palvelun käyttäjä saa asiantuntijoiltamme halutessaan tukea ohjelman käyttöön. PalkkaOnline tuntee lainsäädännön ja vakuutusalan. Lainsäädäntö ohjaa myös meidän toimintaamme.

Ota yhteyttä meihin, jos sinulla on kysymyksiä lainsäädännöstä tai vakuutuksista liittyen kevytyrittäjyyteen tai kevytyrittäjän palkkaamiseen!

Arvostelut

Asiakkaidemme suusta kuultua

Olin aluksi epävarma kevytyrityspalvelun käytöstä, mutta tämä palvelu ylitti odotukseni. Kaikki menettelyt sujuivat sujuvasti, ja sain arvokasta neuvontaa yritystoiminnassani. Ehdottomasti hintansa arvoinen palvelu.

"Ylitti odotukseni"

Laura K

Yhteistyö palkkaonlinen kanssa sujunut mukavasti ja ketterästi. 🙂

"Yhteistyö sujunut mukavasti ja ketterästi"

Olli-Pekka H

Tämä palvelu on todella innovatiivinen! Käyttöliittymä on käyttäjäystävällinen, ja kaikki toiminnot ovat helposti saavutettavissa. Olen vaikuttunut siitä, kuinka paljon helpommaksi se teki yrityksen perustamisen.

"Innovatiivinen ja käyttäjäystävällinen"

Mikko T

Palvelu on jokaisen vähäisen kolikon arvoinen mitä siitä maksat. Yrityksen markkinointi vastaa kokemusta 100% ja voin puhua tästä kolmen vuoden kokemuksella

"Markkinointi vastaa kokemusta 100%"

Henri H

Olen käyttänyt tätä kevytyrityspalvelua useita kertoja, ja joka kerta olen ollut erittäin tyytyväinen. Palvelu on ammattitaitoista ja luotettavaa, ja heidän asiantuntemuksensa on ollut korvaamatonta yritystoimintani kehittämisessä.

"Ammattitaitoinen ja luotettava"

Johanna V

Tämä palvelu tarjoaa erinomaisen hinta-laatusuhteen. Sain laadukasta palvelua edulliseen hintaan, mikä on todella tärkeää aloittelevana yrittäjänä.

"Erinomainen hinta-laatusuhde"

Antti P

Olen erittäin tyytyväinen nopeuteen ja tehokkuuteen, jolla tämä palvelu toimii. Kaikki tarvittavat toimenpiteet saatiin hoidettua nopeasti, mikä säästi minulle paljon aikaa.

"Nopea ja tehokas"

Sari M

Asiakaspalvelu on ollut aina ystävällistä ja avuliasta. He ovat valmiita auttamaan ja vastaamaan kysymyksiin milloin tahansa, mikä on tehnyt kokemuksestani erittäin miellyttävän.

"Ystävällinen ja avulias asiakaspalvelu"

Juho L