Kevytyrittäjälle

Unohda perinteiset yrittäjyyden haasteet ja tervetuloa kevytyrittäjyyden uuteen aikakauden Palkkaonlineen! Haluamme tehdä kevytyrittäjyydestä sinulle yhtä vaivatonta kuin se kuulostaakin.

Kevytyrittäjyys

Kustannustehokas yrittäjyys - kuukausimaksu 0€

Sano hyvästit kuukausittaisille maksuille ja kustannuksille, jotka vaivaavat perinteisiä yrittäjiä. Palkkaonlinessa et maksa kuukausimaksuja – vain 5 % nostamastasi palkastasi menee palvelumme käytöstä. Se tarkoittaa enemmän rahaa sinulle, eikä sinun tarvitse huolehtia muista kuluista. Haluamme sinun menestyvän taloudellisesti, ja siksi olemme sitoutuneet tarjoamaan kilpailukykyisen hinnoittelun.

Pikapalkka – nopeutettu maksaminen

Kun teet nostopyynnön arkipäivänä ennen klo 15:00, niin saat rahan tilillesi jo samana päivänä. Pikapalkkaveloitus on 4 % laskusi summasta.

Ennakkopalkka – maksu ennen laskun eräpäivää

Maksu tekijälle ennen laskun eräpäivää. Ennakkopalkkaveloitus on 5 % laskusi summasta.

Kevytyrittäjyys

Tuki matkalla menestykseen

Tarvitsetko apua? Olemme täällä sinua varten. Kokenut asiakastukitiimimme auttaa sinua joka askeleella. Sinä voit keskittyä liiketoimintaasi, ja me hoidamme kaiken muun. Me uskomme, että menestys ei tule yksin, ja siksi tarjoamme sinulle vahvan tuen. Asiakastukemme ei ole vain palvelua, se on kumppanuus, joka auttaa sinua kasvamaan.

Vakuutus

LähiTapiolan vakuutukset mukana

Turvallisuus on meille tärkeää. Siksi tarjoamme sinulle LähiTapiolan kattavat vakuutukset, jotka suojaavat sinua ja liiketoimintaasi. Voit olla huoletta, kun tiedät olevasi turvattu ja voivasi keskittyä kasvattamaan liiketoimintaasi. Tämä ei ole vain vakuutus, se on rauhaa ja mielenrauhaa.

Palkkaonline

Miksi kumppaniksi PalkkaOnline?

PalkkaOnline on selkeä, mutkaton ja helppokäyttöinen laskutuspalvelu. Tarvittaessa sinulla on käytettävissäsi taustatuki palvelun käyttöön. Meidän asiakaspalvelumme on sinua varten.

PalkkaOnlinen palvelussa ei ole piilokuluja. Olemme reilusti avoimia kaikessa toiminnassamme. Palvelumme taustalla on yrittäjien yli 50 vuoden kokemus yritysvakuuttamisesta. Laskutuspalkkiomme on 5 % nostamastasi palkasta. Palkkio peritään siis vasta, kun nostat palkkaa.

Me poistamme yrittämisestäsi tylsän ja tuskaisan paperisodan, ja sinä voit keskittyä työsi tekemiseen täysipainoisesti. Se on rahanarvoinen asia, sillä monelta tavalliselta yrittäjältä menee kalliita työtunteja paperitöihin. Kevytyrittäjä ei jää yksin myöskään tilanteissa, joissa asiakkaasi ei maksa laskua ajallaan. Hoidamme halutessasi myös laskun perinnän.

Sinun tehtäväsi on vain tehdä työsi hyvin ja lähettää lasku PalkkaOnlinen kautta. Me huolehdimme puolestasi verojen ja jokaista yrittäjää koskevien maksujen tilityksen. Sinä saat korvauksen työstäsi palkkana tilillesi. Helppoa ja mutkatonta sinulle!

Arvostelut

Asiakkaidemme suusta kuultua

Olin aluksi epävarma kevytyrityspalvelun käytöstä, mutta tämä palvelu ylitti odotukseni. Kaikki menettelyt sujuivat sujuvasti, ja sain arvokasta neuvontaa yritystoiminnassani. Ehdottomasti hintansa arvoinen palvelu.

"Ylitti odotukseni"

Laura K

Yhteistyö palkkaonlinen kanssa sujunut mukavasti ja ketterästi. 🙂

"Yhteistyö sujunut mukavasti ja ketterästi"

Olli-Pekka H

Tämä palvelu on todella innovatiivinen! Käyttöliittymä on käyttäjäystävällinen, ja kaikki toiminnot ovat helposti saavutettavissa. Olen vaikuttunut siitä, kuinka paljon helpommaksi se teki yrityksen perustamisen.

"Innovatiivinen ja käyttäjäystävällinen"

Mikko T

Palvelu on jokaisen vähäisen kolikon arvoinen mitä siitä maksat. Yrityksen markkinointi vastaa kokemusta 100% ja voin puhua tästä kolmen vuoden kokemuksella

"Markkinointi vastaa kokemusta 100%"

Henri H

Olen käyttänyt tätä kevytyrityspalvelua useita kertoja, ja joka kerta olen ollut erittäin tyytyväinen. Palvelu on ammattitaitoista ja luotettavaa, ja heidän asiantuntemuksensa on ollut korvaamatonta yritystoimintani kehittämisessä.

"Ammattitaitoinen ja luotettava"

Johanna V

Tämä palvelu tarjoaa erinomaisen hinta-laatusuhteen. Sain laadukasta palvelua edulliseen hintaan, mikä on todella tärkeää aloittelevana yrittäjänä.

"Erinomainen hinta-laatusuhde"

Antti P

Olen erittäin tyytyväinen nopeuteen ja tehokkuuteen, jolla tämä palvelu toimii. Kaikki tarvittavat toimenpiteet saatiin hoidettua nopeasti, mikä säästi minulle paljon aikaa.

"Nopea ja tehokas"

Sari M

Asiakaspalvelu on ollut aina ystävällistä ja avuliasta. He ovat valmiita auttamaan ja vastaamaan kysymyksiin milloin tahansa, mikä on tehnyt kokemuksestani erittäin miellyttävän.

"Ystävällinen ja avulias asiakaspalvelu"

Juho L

Kevytyrittäjyys

Kätevä ja kannattava

Palkkaonline tekee kevytyrittäjyydestä kannattavaa ja kätevää. Voit hallinnoida liiketoimintaasi tehokkaasti ja säästää aikaa hallinnollisilta tehtäviltä. Me uskomme, että aika on rahaa, ja siksi pyrimme tekemään asiat niin helpoiksi kuin mahdollista. Käyttöliittymämme on suunniteltu sinulle, jotta voit keskittyä kasvattamaan liiketoimintaasi.

Helppo ratkaisu työllistämisen haasteisiin

Kilpailuetua kevytyrittäjien avulla

Helpotusta laskutus- ja maksuliikenteeseen

Lakisääteiset velvoitteet ja vakuutukset huolehdittu

Vakuutus

YEL-vakuutus

YEL-vakuutus turvaa toimeentulosi silloin, jos sairastut, menetät työkykysi tai jäät perhevapaalle. Jokainen YEL-maksu kasvattaa eläkettäsi ja parantaa muuta sosiaaliturvaasi. Kevytyrittäjänä voit vähentää YEL-vakuutusmaksut verotuksessasi. YEL-vakuutus koskee myös sivutoimista yrittäjää, mikäli alla mainittu tuloraja täyttyy. Sen voi ottaa myös vapaaehtoisesti, vaikka raja ei ylittyisikään.

YEL-vakuutus on pakollinen kaikille yrittäjille silloin, jos seuraavat ehdot täyttyvät:

YEL-maksun suuruus määräytyy yrittäjän itse määrittelemän ns. työtulon perusteella. YEL-maksu on tietty prosentti YEL-työtulosta (vuonna 2024 joko 24,1 tai 25,6 % yrittäjän iän mukaan). YEL-vakuutus on otettava viimeistään puoli vuotta yritystoiminnan aloittamisen jälkeen. Jos olet aivan uusi yrittäjä, saat alkuvaiheessa maksuihin kuitenkin merkittävän alennuksen.

YEL-vakuutus on useimmille yrittäjille merkittävin vakuutuskulu, mutta se on täysin verotuksessa vähennettävä kulu.

Kevytyrittäjyyden aloittaminen on helppoa!

Suorita työ ja laskuta se kätevästi - ei paperisotaa, ei viiveitä.

Hoidamme puolestasi kevytyrittäjän verotuksen, vakuutukset ja byrokratian - keskity olennaiseen.

Kevytyrittäjyys on yksinkertaista: aloita ilman yrityksen perustamista tai monimutkaisia prosesseja.

Liity PalkkaOnline-palveluun nyt: laskutuspalvelumme on täysin maksuton!