Yrityksille

Tervetuloa Palkkaonlineen – Yritysten Luotettava Kumppani! Olemme sitoutuneet tarjoamaan yrityksellesi huippuluokan ratkaisuja palkanmaksuun ja kevytyrittäjien hallintaan. Haluamme olla apunasi yrityksesi kasvussa ja menestyksessä. Tässä, miten voimme auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi:

Ammattilaisten työn myyminen ja ostaminen helpoksi

Helppo ratkaisu työllistämisen haasteisiin

Kilpailuetua kevytyrittäjien avulla

Helpotusta laskutus- ja maksuliikenteeseen

Lakisääteiset velvoitteet ja vakuutukset huolehdittu

Yrityksille

Kustannustehokas palkanmaksu - ei piilokuluja

Palkkaonline on suunniteltu yrityksesi tarpeisiin. Palkanmaksu on helppoa, kustannustehokasta ja täysin läpinäkyvää. Meillä ei ole kuukausittaisia kiinteitä kuluja, vaan maksat ainoastaan 5 % nostamastasi palkasta. Tämä tarkoittaa säästöjä, ennakoitavuutta ja mahdollisuutta keskittyä ydinliiketoimintaan.

Yrityksille

Kätevä hallintapaneeli

Hallitse kevytyrittäjiä ja palkkoja helposti ja kätevästi omalla hallintapaneelillamme. Saat reaaliaikaiset tiedot yrityksesi taloudesta ja voit tehdä päätöksiä perustuen tarkkaan tietoon. Käyttöliittymämme on suunniteltu yksinkertaiseksi ja tehokkaaksi, jotta voit tehdä tarvittavat toimenpiteet vaivattomasti.
Yrityksille

LähiTapiolan vakuutukset turvana

Turvallisuus on meille ykkösasia. Yhteistyössä LähiTapiolan kanssa tarjoamme kattavat vakuutusratkaisut, jotka suojaavat sinua ja kevytyrittäjiäsi. Riippumatta siitä, onko kyseessä sairaus, tapaturma tai muu odottamaton tilanne, voit luottaa siihen, että yrityksesi ja työntekijäsi ovat hyvissä käsissä. Tämä ei ole vain vakuutus, se on mielenrauhaa ja turvaa.

Palkkaonline

Aloita kasvu Palkkaonlinessa

Palkkaonline – Kumppanina Menestyksessäsi – Palkkaonline on enemmän kuin vain palvelu. Olemme sitoutuneet olemaan kumppanisi menestyksessäsi. Tarjoamme sinulle työkalut, tuen ja yhteisön, joka auttaa sinua kasvamaan liiketoiminnassasi.

Käynnistä Matkasi Kohti Kasvua – Kun valitset Palkkaonlinen, valitset kasvun. Tarjoamme resurssit ja mahdollisuuden keskittyä liiketoiminnan kehittämiseen, kun me huolehdimme palkanmaksun ja lain velvoitteiden hoidosta. Voit olla varma, että olemme tukenasi.

Turvaa Tulevaisuutesi – Yhteistyössä LähiTapiolan ja Veritaksen kanssa tarjoamme vakuutusratkaisuja, jotka suojaavat sinua odottamattomilta tilanteilta. Turvallisuus on meille tärkeää, jotta voit suunnitella tulevaisuutesi luottavaisin mielin.

Arvostelut

Asiakkaidemme suusta kuultua

Olin aluksi epävarma kevytyrityspalvelun käytöstä, mutta tämä palvelu ylitti odotukseni. Kaikki menettelyt sujuivat sujuvasti, ja sain arvokasta neuvontaa yritystoiminnassani. Ehdottomasti hintansa arvoinen palvelu.

"Ylitti odotukseni"

Laura K

Tämä palvelu on todella innovatiivinen! Käyttöliittymä on käyttäjäystävällinen, ja kaikki toiminnot ovat helposti saavutettavissa. Olen vaikuttunut siitä, kuinka paljon helpommaksi se teki yrityksen perustamisen.

"Innovatiivinen ja käyttäjäystävällinen"

Mikko T

Olen käyttänyt tätä kevytyrityspalvelua useita kertoja, ja joka kerta olen ollut erittäin tyytyväinen. Palvelu on ammattitaitoista ja luotettavaa, ja heidän asiantuntemuksensa on ollut korvaamatonta yritystoimintani kehittämisessä.

"Ammattitaitoinen ja luotettava"

Johanna V

Tämä palvelu tarjoaa erinomaisen hinta-laatusuhteen. Sain laadukasta palvelua edulliseen hintaan, mikä on todella tärkeää aloittelevana yrittäjänä.

"Erinomainen hinta-laatusuhde"

Antti P

Olen erittäin tyytyväinen nopeuteen ja tehokkuuteen, jolla tämä palvelu toimii. Kaikki tarvittavat toimenpiteet saatiin hoidettua nopeasti, mikä säästi minulle paljon aikaa.

"Nopea ja tehokas"

Sari M

Asiakaspalvelu on ollut aina ystävällistä ja avuliasta. He ovat valmiita auttamaan ja vastaamaan kysymyksiin milloin tahansa, mikä on tehnyt kokemuksestani erittäin miellyttävän.

"Ystävällinen ja avulias asiakaspalvelu"

Juho L

Palkkaonline

Yrityksille

Rakennusala ja vastuullisuus

Rakennusalalla projektit ja urakat ovat usein kestoltaan lyhytaikaisia tai keikkaluonteisia. Kevytyrittäjän palkkaaminen urakan työntekijäksi on sujuvampaa kuin työntekijän rekrytoiminen määräaikaiseen työsuhteeseen. Kevytyrittäjän palkkaamalla yritys voi työllistää väkeä täysin omien tarpeidensa mukaan.

Työllistämällä kevytyrittäjän PalkkaOnlinen kautta, yritys voi työllistää kannattavammin ja mahdollistaa myös työtä tekevälle paremmat ansiot kevytyrittäjänä. Koostelaskumme avulla kaikkien kevytyrittäjien palkat voidaan maksaa kätevästi yhdellä laskulla.

Hoidamme lain velvoitteet puolestasi

PalkkaOnlinen kumppanina työsuorituksen tilaavan yrityksen ei tarvitse huolehtia työvoiman ulkoistamiseen liittyvistä paperitöistä tai lain velvoitteiden hoitamisesta. PalkkaOnline huolehtii työlainsäädännön velvoitteista kevytyrittäjiemme puolesta.

Hoidamme kevytyrittäjän dokumenttien käsittelyn ja pätevyyksien hallinnan jo ennen kevytyrittäjän saapumista työmaalle. Tällöin toimeksiannon antava yritys voi olla varma, että työkohteeseen hyväksytään vain tilaajan vaatimukset täyttävää työvoimaa.

Tilaajavastuulain noudattaminen ja vakuutukset

Tilaajavastuulain mukaan yritysten on varmistettava, että niiden kanssa vuokratyötä ja alihankintasopimuksia tekevät sopimuskumppanit täyttävät omalta osaltaan lakisääteiset maksuvelvoitteensa. PalkkaOnlinen kautta työllistämäsi kevytyrittäjä täyttää kaikki tilaajavastuulain määrittämät velvollisuudet. Me huolehdimme vaadittavien asioiden tarkistamisesta puolestasi, joten tilaajayrityksenä voi huoletta keskittyä muihin työmaasi asioihin.

Meidän kevytyrittäjämme ovat automaattisesti vastuu- ja tapaturmavakuutettuja toimeksiantojen ajan. PalkkaOnline on vakuutusalan tuntija.