TOIMEKSIANTAJALLE
JA YRITYKSELLE

Ammattilaisten työn myyminen ja ostaminen helpoksi

Helppo ratkaisu
työllistämisen haasteisiin

Kilpailuetua
kevytyrittäjien avulla

Helpotusta laskutus- ja
maksuliikenteeseen

Lakisääteiset velvoitteet ja
vakuutukset huolehdittu

Työllistä helpommin

Kevytyrittäjän työllistäminen on nopeampaa ja helpompaa verrattuna tavalliseen työsuhteeseen. Palkkaat kevytyrittäjän toimeksiantosuhteeseen juuri sinun yrityksesi työtarpeen mukaan.

Palkkaa kevytyrittäjä esimerkiksi kausi- tai keikkatyöhon, projektiin tai urakkaan. Toki voit palkata hyvän ammattilaisen myös pidempiaikaiseen toimeksiantosuhteeseen. PalkkaOnline hoitaa yrityksen puolesta palkanmaksuun, veroihin sekä vakuutuksiin liittyvän hallinnoinnin.

Kilpailuetua kevytyrittäjistä

Kilpailuetua voi syntyä odottamattomistakin syistä. Esimerkiksi siitä, että yritys saa tekijöiden keskuudessa maineen nykyaikaisena työllistäjänä, jonka kanssa asiat sujuvat.

Yritys saa kevytyrittäjästä työlleen myös tekijän ilman raskaita sivukuluja, joita syntyy jos palkataan työntekijä työsuhteeseen. Yritys voi kenties vastata paremmin kilpailuun hyvistä työntekijöistä, kun palkkaan liittyviä sivukuluja ei enää ole. Kevytyrittäjä voi saada suuremman nettoansion verrattuna perinteiseen työsuhteeseen.

Ota yhteyttä, niin autamme sinua laskemaan sinun yrityksellesi kustannustehokkain malli työllistää tekijöitä!

Helpotusta lasku- ja maksuliikenteeseen

PalkkaOnline tarjoaa yrityksille palvelun, jonka ansiosta lasku- ja maksuliikenne helpottuu. Vaikka työmaalla olisi 20 eri kevytyrittäjää, saat yhden koontilaskun ja kevytyrittäjinä sinulle työtä tekevät ammattilaiset saavat myös varmasti oikein tilitetyt maksut.

Helpotamme merkittävästi yritysten palkka- ja taloushallintoon liittyviä prosesseja ja säästämme aikaa niin yrityksen edustajilta kuin myös kevytyrittäjiltä.

Sähköiseen järjestelmäämme on mahdollista integroida myös työajanseuranta ja muita yritykselle tärkeitä toimintoja. Tarjoamme myös mahdollisuuden ennakkopalkkaan palvelunamme. PalkkaOnlinella on tällä hetkellä yli 250 yritystä toimeksiantoasiakkainaan.

Lakisääteiset vakuutukset ja velvoitteet

PalkkaOnlinen palveluun sisältyvät tapaturma-ja vastuuvakuutukset. Yrittäjä voi olla aina varma, että meidän kauttamme kevytyrittäjän palkkaaminen on turvallista. Varmistamme myös, että jokaisella kevytyrittäjällämme on tarpeeksi tietoa kevytyrittäjänä työskentelystä.

PalkkaOnlinen työmaalla työskentelevät ammattilaiset kevytyrittäjät toimivat turvallisesti ja tilaajavastuulain ehtojen mukaisesti – huolehdimme siitä puolestasi!

Jätä yhteydenottopyyntö yhteistyöstä

Rakennusala ja vastuullisuus

Rakennusalalla projektit ja urakat ovat usein kestoltaan lyhytaikaisia tai keikkaluonteisia. Kevytyrittäjän palkkaaminen urakan työntekijäksi on sujuvampaa kuin työntekijän rekrytoiminen määräaikaiseen työsuhteeseen. Kevytyrittäjän palkkaamalla yritys voi työllistää väkeä täysin omien tarpeidensa mukaan.

Työllistämällä kevytyrittäjän PalkkaOnlinen kautta, yritys voi työllistää kannattavammin ja mahdollistaa myös työtä tekevälle paremmat ansiot kevytyrittäjänä. Koostelaskumme avulla kaikkien kevytyrittäjien palkat voidaan maksaa kätevästi yhdellä laskulla.

Hoidamme lain velvoitteet puolestasi

PalkkaOnlinen kumppanina työsuorituksen tilaavan yrityksen ei tarvitse huolehtia työvoiman ulkoistamiseen liittyvistä paperitöistä tai lain velvoitteiden hoitamisesta. PalkkaOnline huolehtii työlainsäädännön velvoitteista kevytyrittäjiemme puolesta.

Hoidamme kevytyrittäjän dokumenttien käsittelyn ja pätevyyksien hallinnan jo ennen kevytyrittäjän saapumista työmaalle. Tällöin toimeksiannon antava yritys voi olla varma, että työkohteeseen hyväksytään vain tilaajan vaatimukset täyttävää työvoimaa.

Tilaajavastuulain noudattaminen ja vakuutukset

Tilaajavastuulain mukaan yritysten on varmistettava, että niiden kanssa vuokratyötä ja alihankintasopimuksia tekevät sopimuskumppanit täyttävät omalta osaltaan lakisääteiset maksuvelvoitteensa. PalkkaOnlinen kautta työllistämäsi kevytyrittäjä täyttää kaikki tilaajavastuulain määrittämät velvollisuudet. Me huolehdimme vaadittavien asioiden tarkistamisesta puolestasi, joten tilaajayrityksenä voi huoletta keskittyä muihin työmaasi asioihin.

Meidän kevytyrittäjämme ovat automaattisesti vastuu- ja tapaturmavakuutettuja toimeksiantojen ajan. PalkkaOnline on vakuutusalan tuntija.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Tutustu artikkeleihin