Laskutuspalvelu vs. oma laskutus


< lang="fi">


Kevytyrittäjyys: Laskutuspalvelun edut verrattuna omaan laskutukseen

Kevytyrittäjyys: Helppoutta ja turvaa

Kevytyrittäjyys on nykyaikainen tapa harjoittaa ammatinharjoittamista ilman omaa yritystä. PalkkaOnline tekee ammattilaisten työn myymisestä ja ostamisesta vaivatonta. Palveluun liittyminen ja laskuttaminen on ilmaista, ja lisäksi tarjoamme kattavan vakuutusturvan jokaiselle käyttäjällemme.

Asiantuntijamme ovat aina valmiina tukemaan sinua laskutusohjelman käytössä. Me PalkkaOnlinessa tunnemme lainsäädännön ja vakuutusalan, joten voit luottaa siihen, että toimintamme on aina lainmukaista ja turvallista. Ota yhteyttä, jos sinulla on kysymyksiä liittyen kevytyrittäjyyteen tai palkkaamiseen – olemme täällä sinua varten.

Yksinkertainen hinnoittelu ilman yllätyksiä

PalkkaOnlinen hinnoittelu on suunniteltu selkeäksi ja läpinäkyväksi. Laskutuspalkkiomme on vain 5% nostamastasi palkasta, ja palkkio peritään vasta palkkaa nostettaessa. Tarjoamme myös nopeutetun maksamisen Pikapalkka-palvelun sekä mahdollisuuden Ennakkopalkkaan, jolloin saat maksun ennen laskun eräpäivää.

Asiakkaamme arvostavat palvelumme nopeutta ja tehokkuutta, mikä säästää heidän aikaansa ja vaivaa. Tutustu palveluihimme ja hinnoitteluun verkkosivuillamme, ja näe itse, kuinka joustavat ja kustannustehokkaat ratkaisumme vastaavat sekä kevytyrittäjien että yritysten tarpeisiin.

Perinteinen yrittäjyys vs. kevytyrittäjyys

Toiminimen perustaminen voi olla helppoa, mutta kaikkien yrittäjän velvollisuuksien hoitaminen itsenäisesti ei sovi jokaiselle. Perinteisenä yrittäjänä olet itse vastuussa ilmoitusten ja maksujen ajantasaisuudesta. PalkkaOnline tarjoaa vaihtoehdon: hoidamme puolestasi yrittäjän hallinnolliset ja lakisääteiset velvoitteet.

Kun laskutat työsi kauttamme, saat korvauksen työstäsi palkkana, josta on jo vähennetty kaikki kulut. Kevytyrittäjyys on myös mainio tapa kokeilla yrittäjyyttä ennen mahdollista siirtymistä perinteiseksi yrittäjäksi. Me PalkkaOnlinessa huolehdimme, että voit keskittyä olennaiseen – työsi tekemiseen ja asiakassuhteiden rakentamiseen.

Kevytyrittäjän vakuutusturva

Turvallisuus on yksi PalkkaOnlinen peruspilareista. Tarjoamme kaikille käyttäjillemme LähiTapiolan kattavat vakuutukset, jotka suojaavat sinua ja liiketoimintaasi mahdollisissa yllättävissä tilanteissa. Vastuuvakuutus ja tapaturmavakuutus ovat osa palveluamme, joten voit työskennellä mielenrauhalla tietäen, että olet turvattu.

Käyttäjätukemme on aina valmiina auttamaan sinua, olipa kyseessä sitten laskutukseen liittyvä kysymys tai vakuutusturvan yksityiskohdat. Me PalkkaOnlinessa uskomme, että hyvä tuki on menestyvän liiketoiminnan kulmakivi.

Asiakaspalvelu ja tuki

Me PalkkaOnlinessa panostamme asiakaspalveluun ja tukeen. Asiakastukitiimimme on kokenut ja valmiina auttamaan sinua joka askeleella. Olipa kyseessä tekninen ongelma tai liiketoiminnallinen kysymys, olemme täällä sinua varten.

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse tai puhelimitse, jos sinulla on kysyttävää kevytyrittäjyydestä tai laskuttamisesta PalkkaOnlinen kautta. Yhteystiedot löydät verkkosivuiltamme. Olemme sitoutuneet tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua.